En dag med

Smart Homeline

God Morgon!

Med God Morgon-scenariot behöver du inte längre gissa dig fram var du går i mörkret. God Morgon-scenariot tänder t.ex. ljuset i vardagsrum, kök, badrum och hall för att du ska få en bra start på dagen.

På väg till jobbet

Ditt smarta hem har en HEMMA/BORTA- tryckknapp vid ytterdörren. På väg ut ur hemmet aktiverar du BORTA-läget som släcker all styrd belysning och stänger av vattnet (tillval) för att undvika olyckor. Om du skulle glömma att trycka på knappen så går det alltid att aktivera BORTA-scenariot på distans via appen.

Det perfekta ljuset

Med Smart Homeline-dimmers kan du ställa in ljusstyrkan precis så som du vill ha det. Du kanske vill dimma ljuset över köksbordet för en vacker stämnings- belysning när du är i rummet intill? Kanske vill du skapa en mysig stämning inför filmkvällen? Varför inte maximal ljusstyrka när barnen vill pyssla?

Smart Assistent

Ditt smarta hem är kompatibelt med Google Voice Assistant. Tänd och släck lampor eller dina scenario med rösten så slipper du ta upp din telefon eller resa dig upp för att trycka på knappen.

”OK Google, tänd matplatsbelysning”

Varva ner

Skapa ett mys-scenario som dimmar din belysning till exakt de nivåer du vill ha för din myskväll. Du kan aktivera detta scenario med en tryckknapp (tillval), i appen eller med röststyrning om du har Google Voice Assistant. Läs mer om Google Home i våra nyheter.

God natt!

Har du en God Natt-knapp (tillval) i sovrummet så kan du enkelt släcka all styrd belysning i ditt hem med ett knapptryck så du slipper stiga upp. Funktionen är även tillgänglig i appen eller via Google Voice Assistant ifall du inte har en fast installerad tryckknapp. Köp din Google Home här.

Smart Homeline är ett varumärke som säljs och marknadsförs av Compare-IT Nordic AB (556689-5529) som utvecklar och producerar smarta hem system.

Smart Homeline

Funktioner

Köpvillkor & returpolicy

Köpvillkor & returpolicy (Företag)

Integritetspolicy

Användarvillkor

Support

FAQs

Video tutorials

Manualer

Email support

Kontakt

Om oss

Ta kontakt

För investerare

För elinstallatörer

Carlsgatan 12A, 6tr

211 20 Malmö

info@smarthomeline.se