Smart Homeline

Funktioner

Nedan anges dels vilka funktioner som normalt är standard och vilka som normalt är tillval. Observera att det kan skilja sig beroende på vad som levereras med i din smarta hem installation.

HEMMA/BORTA

HEMMA/BORTA tryckknappen finns vid ytterdörren och är markerad med tydliga ikoner.

Aktiveras HEMMA så tänds en välkomnande belysning så att man inte behöver leta efter ljusknapparna.

BORTA läget släcker all styrd belysning i ditt hem och stänger av huvudledningen till vattnet(tillval) för att undvika olyckor. 

Belysning & Dimmers

Slå på/av eller dimma din styrda belysning helt efter eget tycke och smak. Du kan styra din belysning som vanligt med dina tryckknappar i ditt smarta hem eller via Appen.

Smart Homeline har även stöd för Google röststyrning så du kan styra din belysning med röstkommandon. 

Scenario

Scenario är ett effektivt sätt att styra flera saker samtidigt i ditt hem. Du kan t.ex. tända belysningen i flera rum samtidigt med ett knapptryck eller sätta en timerstyrning på din fasadbelysning.

Smart Homeline levereras med ett antal standard scenarion förprogrammerade så att du kan komma igång direkt utan krångel. Om du vill ändra inställningarna för belysning i de fördefinierade scenarion eller lägga till / ta bort funktioner så kan du göra detta antingen direkt i appen eller i Mina Sidor.

Se förslag på fler scenarion här

  Google röststyrning

  Det är något magiskt i att kunna röststyra funktioner i ditt smarta hem.

  Med Google röststyrning så kan du styra belysningen i ditt smarta hem precis som du vill och även aktivera scenarios eller grupper.

  Vill du verkligen imponera på dina vänner vid nästa middagsbjudning? Säg “OK Google, tänd matplatsbelysning”

  Läs mer om Voice Assistant

  Appen & Mina Sidor

  För att komma igång med Smart Homeline appen, börja med att ladda ner den från Google Play eller Apples Appstore. När du har registrerat dig kommer det finnas en del standardinställningar redan konfigurerade för att du ska komma igång snabbt. Sen är det bara upp till dig att utforska och ställa in ditt smarta hem efter dina egna preferenser.

  Vill du göra mer avancerade inställningar så görs detta i Mina Sidor. Logga in med ditt konto på din dator och utforska Mina Sidor. Du kan bl.a. konfigurera detaljer i programeringsvyn eller köpa ytterligare dimmers till ditt smarta hem. 

  Kom igång med Appen & Mina Sidor

  Larmuppkoppling

  TILLVAL

  Koppla ditt Verisure larm till ditt smarta hem så aktiveras HEMMA/BORTA läget automatiskt vid av- och pålarmning.

  När ditt Verisure larmar så tänds även all Smart Homeline styrd belysning och ytterbelysningen blinkar. Denna funktion påkallar omgivningens uppmärksamhet ännu tydligare utöver de inbyggda Verisure larmfunktionerna. 

  Vattenskydd

  TILLVAL

  När du går hemifrån och aktiverar BORTA-läget så stängs huvudledningen till ditt vatten av för att undvika vattenskador i ditt hem när du inte är hemma.

  Har du precis precis startat tvätt- eller diskmaskinen innan du ska gå? Ingen fara, vi väntar några timmar efter att du aktiverat BORTA-läget innan vi stänger av vattentillförseln till hemmet.

   Brandlarm

   TILLVAL

   Om det skulle uppstå en brand i din bostad så kommer dina Smart Homeline-brandvarnare att larma så klart. Men utöver detta så tänds all styrd belysning i hemmet och lampan i hallen kommer att blinka för att du lättare ska hitta till utgången ifall bostaden är rökfylld.

   Strömmen till spisen bryts omedelbart för att minimera skadorna ifall torrkokning är orsaken till brandlarmet.

   HEMMA/BORTA + Random light

   Med BORTA-läget aktiverat kan du välja att ha Random light- funktionen aktiv samtidigt.

   Random light-funktionen styrs av astrouret och efter solnedgång kommer din belysning att tändas och släckas slumpvis för att ge potentiella inbrottstjuvar intrycket att någon är hemma.

   HEMMA/BORTA + NIBE Uplink

   Om din bostad värms upp av en värmepanna från NIBE så kan du koppla ihop ditt smarta hem med värmesystemet.* När du går hemifrån och aktiverar BORTA-läget så ser vi till att din NIBE-panna aktiverar sitt sparläga och du sparar både pengar och är miljövänlig.

    

   *Denna funktion kräver att du har NIBE Uplink

   Smart Homeline är ett varumärke som säljs och marknadsförs av Compare-IT Nordic AB (556689-5529) som utvecklar och producerar smarta hem system.

   Smart Homeline

   Funktioner

   Köpvillkor & returpolicy

   Köpvillkor & returpolicy (Företag)

   Integritetspolicy

   Användarvillkor

   Support

   FAQs

   Video tutorials

   Manualer

   Email support

   Kontakt

   Om oss

   Ta kontakt

   För investerare

   För elinstallatörer

   Carlsgatan 12A, 6tr

   211 20 Malmö

   info@smarthomeline.se