Appen & Mina Sidor

Kom igång

Appen

Ladda hem Appen ”My Smart House by Compare-IT” på Appstore eller Google play. Följ sedan instruktionerna som visas i Applikationen för att komma igång.

Appen används för att styra och kontrollera ditt smarta hem. I Appen kan scenarier skapas och aktiveras, schemaläggning göras, notifikationer (aviseringar) presenteras samt en sammanfattad överblick på energi-, vatten(tillval)- och temperatur(tillval)- statistik.

Kom igång med Appen – Skapa konto

Kom igång med Appen – Grupper

Kom igång med Appen – Scenarios

Mina Sidor

Compare-IT sätter användarvänlighet högt och det ska vara enkelt och intuitivt att bo och leva med Compare-IT:s smarta hem-lösning. Alla ska kunna nyttja de fördelar kring trygghet, säkerhet och komfort som Compare-IT tillhandahåller – oavsett teknikintresse.

Vi har nyligen lanserat uppdaterade appar för iOS och Android samt en ny version av ”Mina Sidor” vilket enkelt möjliggör programmering av funktioner för de som har ett större intresse av att göra egna anpassningar av sitt system.

Kom igång med mina sidor

Produkter, anläggning och position

Hantering av Grupper, Scenarion, Schema och Notiser

Hantering av programmering

Hantera konto

Smart Homeline är ett varumärke som säljs och marknadsförs av Compare-IT Nordic AB (556689-5529) som utvecklar och producerar smarta hem system.

Smart Homeline

Funktioner

Köpvillkor & returpolicy

Köpvillkor & returpolicy (Företag)

Integritetspolicy

Användarvillkor

Support

FAQs

Video tutorials

Manualer

Email support

Kontakt

Om oss

Ta kontakt

För investerare

För elinstallatörer

Carlsgatan 12A, 6tr

211 20 Malmö

info@smarthomeline.se