Om oss

Vem är vi?

Vi tycker att alla hem bör vara smarta. Det mesta omkring oss idag är smart och digitaliserat för att underlätta våra vardagar, så varför ska inte ett hem vara smart också.

Sen 2013 har vi jobbat med att sänka tröskeln för användare att ta klivet in i smarta hem världen. Smart Homeline levereras som en nyckelfärdig produkt tillsammans med den nybyggda villan eller lägenheten. Vi gör även alla grundinställningarna så att du som användare kan komma igång direkt när du flyttar in utan krångel.

Trådbundet

Det är ett trådbundet system vilket ger hög driftsäkerhet och effektiv paketering för byggherrar. Det ger en hög kostnadskontroll och fungerar direkt vid inflyttning utan behov av programmering.

Trådlöst

Det går att komplettera systemet med trådlösa kringprodukter vilket ökar systemets flexibilitet och utbyggbarhet. Exempel på trådlösa lösningar är Philips Hues trådlösa retrofit lampor m.m.

Molnuppkopplat

Systemet är uppkopplat mot molnet vilket möjliggör integrationer med andra installationer i hemmet och ger ökad framtidssäkerhet då systemet enkelt kan uppdateras med tiden.

Svensk kvalité

Smart Homeline är ett varumärke som säljs och marknadsförs av Compare-IT Nordic AB som utvecklar och producerar smarta hem system. Vårt huvudkontor ligger i Lund och produktionen sker i Sverige.

Lär känna oss!

Henrik Jarl
CEO

Henrik.jarl@compare-it.se

0767-621346

Kerstin Lindkvist-Toms
Key Account Manager

kerstin.lindkvist@compare-it.se

0733-190 630

Igor Miskovic
CTO

igor.miskovic@compare-it.se

070-697 68 37

Pontus Lindblad
Programmering & support

pontus.lindblad@compare-it.se

0730-220 222

Mattias Holst
Utveckling & support

mattias.holst@compare-it.se

040 41 37 00

Cecilia
Ekonomi & administration

ekonomi@compare-it.se

0733-120 362

Amanda Blixt
Marknadsföring

amanda.blixt@compare-it.se

Smart Homeline är ett varumärke som säljs och marknadsförs av Compare-IT Nordic AB (556689-5529) som utvecklar och producerar smarta hem system.

Smart Homeline

Funktioner

Köpvillkor & returpolicy

Köpvillkor & returpolicy (Företag)

Integritetspolicy

Användarvillkor

Support

FAQs

Video tutorials

Manualer

Email support

Kontakt

Om oss

Ta kontakt

För investerare

För elinstallatörer

Carlsgatan 12A, 6tr

211 20 Malmö

info@smarthomeline.se